Tartaletė su razinomis ir riešutais LIETUVOS KEPĖJAS, 600 gr

9,20 €
Su mokesčiais

Sudedamosios dalys

  • cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (alyvpalmių, rapsų), iš dalies hidrinti alyvpalmių riebalai, vanduo, emulsiklis: riebalų rugščių mono- ir digliceridai; druska, dažiklis: E160b), plakta GRIETINĖLĖ (PASUKOS, augaliniai aliejai (alyvpalmių, kokosų, rapsų), visiškai hidrintas alyvpalmių branduolių aliejus, modifikuotas krakmolas, emulsikliai: E472b, E435, E433; stabilizatorius: E407; dažiklis: beta karotenas), KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIŲ MASĖ, razinos 4,6%, LAZDYNO RIEŠUTAI 4,2%, MIGDOLŲ drožlės, abrikosų gabaliukai, gliukozės sirupas, vanilinis cukrus, tešlos kildinimo medžiagos: E450, E500; kvapiosios medžiagos

Laikymo sąlygos ir papildoma informacija

  • Mažiausia leistina laikymo temperatura: 2° C

  • Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C

Maistinė informacija

  • Kiekis 100 g/ml

Maistinių medžiagųKiekis 100 g/ml
energinė vertė 2032 kJ/ 484 kcal
riebalai 30.5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 12.3 g
angliavandeniai 46.6 g
iš kurių cukrų 29.1 g
baltymai 6 g
druska 0.1 g

Specifinė nuoroda