cukrus, margarinas (augaliniai aliejai (alyvpalmių, rapsų), iš dalies hidrinti alyvpalmių riebalai, vanduo, emulsiklis: riebalų rugščių mono- ir digliceridai; druska, dažiklis: E160b), plakta GRIETINĖLĖ (PASUKOS, augaliniai aliejai (alyvpalmių, kokosų, rapsų), visiškai hidrintas alyvpalmių branduolių aliejus, modifikuotas krakmolas, emulsikliai: E472b, E435, E433; stabilizatorius: E407; dažiklis: beta karotenas), KVIETINIAI miltai, KIAUŠINIŲ MASĖ, razinos 4,6%, LAZDYNO RIEŠUTAI 4,2%, MIGDOLŲ drožlės, abrikosų gabaliukai, gliukozės sirupas, vanilinis cukrus, tešlos kildinimo medžiagos: E450, E500; kvapiosios medžiagos
Tartaletė su razinomis ir riešutais LIETUVOS KEPĖJAS, 600 gr
Sudedamosios dalys
Laikymo sąlygos ir papildoma informacija
-
Mažiausia leistina laikymo temperatura: 2° C
-
Didžiausia leistina laikymo temperatura: 6° C
Maistinė informacija
-
Kiekis 100 g/ml
Maistinių medžiagų | Kiekis 100 g/ml |
---|---|
energinė vertė | 2032 kJ/ 484 kcal |
riebalai | 30.5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 12.3 g |
angliavandeniai | 46.6 g |
iš kurių cukrų | 29.1 g |
baltymai | 6 g |
druska | 0.1 g |