"BIRŽŲ DUONA" PYRAGAS "SERBENTŲ SKARAITĖ", 350 G
Ruduoju cukrumi puošta auksinė kepuraitė slepia mūsų legendinių sausainių “Skarelės” įdarą savo viduje.
Juodųjų serbentų rūgštelė ir varškės sūrio skonio kremo saldumas atskleis, kad skaniausi desertai ne tik svečiuose.
Sudedamosios dalys:
KVIETINIAI miltai (ES), margarinas (augaliniai palmių ir rapsų aliejai, vanduo, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), juodųjų serbentų įdaras 13,8 % (juodieji serbentai 50 %, vanduo, cukrus, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: celiuliozė, E466, ksantano derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, konservantas: kalio sorbatas), VARŠKĖS SŪRIO įdaras (VARŠKĖ 20 %, stabilizatoriai: glicerolis, sorbitolis, palmių riebalai, gliukozės sirupas, PIENO milteliai, modifikuotas krakmolas, tirštikliai: celiuliozė, E466, kvapioji medžiaga, konservantas: kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, dažiklis: titano dioksidas), rudasis cukrus, vanduo, mielės, cukrus, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIŲ masė 98,4 %, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), priedas kepinių paviršiams (PIENO baltymai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: E450, natrio karbonatas), joduota druska, fermentai.
Sudėtyje gali būti: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų pėdsakų.
Alergenai:
Išskirti didžiosiomis raidėmis.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė2415 kJ / 577 kcal
Riebalai29,6 g
Sočiosios riebalų rūgštys13,9 g
Angliavandeniai69,1 g
Cukrūs29,9 g
Skaidulinės medžiagos3,3 g
Baltymai6,9 g
Druska0,5 g
Nuotraukoje serviravimo pavyzdys.
Galiojimas: iki 7 parų.