ALKSNIO DŪMO dešra, ŠR
Dešros, skilandžiai gaminami pagal tradicinę lietuvišką technologiją - keletą dienų rūkomi dūmuose, naudojant specialiai paruoštas juodalksnio pjuvenas.
UAB”Alksnio dūmas”
Šaltai rūkyta ALKSNIO DŪMO dešra
Pirma rūšis
Sudedamosios dalys: kiauliena, lašiniai,sojos baltymų izoliatas,kiaulienos baltymai,druska,prieskoniai (sudėtyje yra garstyčių) ir prieskonių ekstraktai,konservantas E250, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, aromato ir.skonio.stipriklis.mononatrio.glutamatas,antioksidantai
E316,E301,hidrolizuoti augaliniai baltymai,kvapiosios medžiagos,dekstrozė,maltodekstrinas,daržovių.ekstraktas,aktyvios bakterinės kultūros.
Vidutinis maistingumas 100g.produkto:energinė vertė
1864kJ/450kcal;40g.riebalų,iš kurių 16g.sočiųjų riebalų rūgščių;1,1g.angliavandenių,iš.kurių.0,4g.cukrų;
19g.baltymų;3,8g.druskos.
Laikymo sąlygos nuo 0 oC iki +15 oC
Esant temperatūrų skirtumui paviršiuje gali išsiskirti druska