DUNDULIO dešrytės, ŠR
Šalto rūkymo Dundulio dešrelės
UAB „Alksnio Dūmas“
Šaltai rūkytos DUNDULIO dešrelės
Aukščiausia rūšis
Sudedamosios dalys: kiauliena, lašiniai, kiaulienos baltymai, druska, prieskoniai (sudėtyje yra garstyčių) ir prieskonių ekstraktai, konservantas E250, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E575, dekstrozė, cukrus, gliukozė, antioksidantai E300, E315, E316, aromato ir skonio stipriklis E621,kvapiosios.medžiagos, dažiklis E120, daržovių ekstraktas, aktyvios bakterinės kultūros.
Vidutinis maistingumas 100g. produkto: energinė vertė 1946kJ/468kcal; 35g. riebalų, iš kurių 15g. sočiųjų riebalų rūgščių; 5,3g. angliavandenių, iš.kurių.4,3g. cukrų;
29g. baltymų; 4,0g. druskos.
Laikymo sąlygos nuo 0 oC iki +15 oC
Esant temperatūrų skirtumui paviršiuje gali išsiskirti druska.